God Jul

Året på Galleri Fotografi går mot sitt slut. Med en bild från förra julen vill jag tacka alla som ställt ut och alla er som besökt galleriet! Varmt tack också till alla som lämnat ekonomiskt stöd till galleriet. Det har varit ett omtumlande och spännande år.
Den första hösten, med översvämning, olycka med kollaps och allt vad som hände när jag plötsligt blev med lokal på Hornsgats-puckeln, känns länge sedan och som i ett töcken. Att ett helt år till nu gått är nästan svårt att förstå men så roligt. Tror det är sexton utställningar som har genomförts och jag är oändligt tacksam för all uppskattning att galleriet finns, både från utställare och besökare. Varmt tack också till alla som lämnat ekonomiskt stöd till verksamheten!
Flera gånger har jag varit på väg ge upp, men just att galleriet tycks ha fyllt något slags tomrum som gör många glada får mig att fortsätta ett tag till. Förändringar kommer att behövas och ska genomföras under året. Nu ska jag gå igenom intresseanmälningar och göra en plan. Avgiften kommer att höjas något men fortfarande vara bland de lägsta i stan, i varje fall på puckeln. Förhoppningsvis har jag lärt mig såpass mycket att det tidskrävande arbetet kommer att löpa smidigare.
Idag är jag på galleriet några timmar på eftermiddagen. I morgon 22 december mellan 14.00 och 17.00. Har du vägarna förbi eller känner för att tur till galleriet så är du välkommen att titta in och dricka en kopp kaffe eller ett glas glögg med pepparkaka med mig. Och diskutera idéer och förbättringar. Jag tar tacksamt emot synpunkter.
Letar du julklappar kanske du rentav kan hitta något här. En bild, en ny eller gammal fotobok, ett konstverk. Ingen utställning pågår nu men för att det inte ska se tomt och övergivet ut över jul och nyår har jag hängt upp lite bilder på måfå och kommer att vara här och arbeta. Galleriet ser mer ut som en arbetsplats än galleri just nu men det har sin charm det också.
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla
Bernt Lindgren – GALLERI FOTOGRAFI