Åsa Sindeman

Sydfranska betraktelser

En fotoutställning som tar besökaren med på en resa genom södra Frankrike. Fotografierna är präglade av ett poetiskt och reflekterande uttryck och fångar skönheten i vardagslivets detaljer och traktens arkitektoniska och konstnärliga rikedom. De visar en sida av Rivieran som skiljer sig från de vanliga föreställningarna, med en ambition att överraska och presentera en ny sida av en annars välkänd region.

Åsa Sindeman, har en bakgrund bland annat som maskör och stylist på Sveriges Television. På senare år har hon också designat och skapat kaftaner och smycken. Nu presenterar hon en samling fotografier skapade mellan 2021 och 2024 då hon varit bosatt i södra Frankrike och utforskat områdets kultur, arkitektur och natur.

Varje fotografi presenteras tillsammans med en haikudikt som Åsa skrivit för att erbjuda betraktaren möjligheten till ett fördjupat perspektiv.

Utöver fotografierna visas även handgjorda örhängen, där hon använder sig av återanvända material – stenar och pärlor – för att skapa smycken.

Sydfranska betraktelser” är en fotoutställning som bjuder in betraktaren att ta del av Åsas relation till en trakt som hon älskar. Välkommen till en värld av färg, form och sydfransk inspiration!

Vernissage: lördag 16 mars 2024 kl. 15.00-18.00
Tid: 16 – 24 mars
Öppet: alla dagar 12.00 – 17.00

›› Affisch att ladda ner

Ett svar till “Åsa Sindeman”

  1. Ser så framemot att dela Åsas upplevelser på franska Rivieran.
    Det ska bli jättespännande få vara med om ögonblick som jag har anat genom instagram o fb.
    😃😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *