Hej världen!

Välkommen till Galleri Fotografi.

Hornsgatan 42 A. Öppnar i september men knalla gärna förbi redan nu så du hittar hit. Kanske är vi där och arbetar med förberedelser och då kan vi byta några ord.

Galleri Fotografi kommer som huvudinriktning ha fotografi och i första hand dokumentär fotografi. Men för omväxlings skull lär det också bli utställningar med grafik och säkert också teckning och akvarell och andra bildtekniker.

Amatörer eller professionella bildskapare får samsas om utrymmet och inspirera varandra. Utställningar kan vara en vecka eller två, ibland tre, men sällan mer än så. Planering och bokning ska ske för lång tid framåt men strävan är att det ska finnas möjlighet till spontant ihopkomna utställningar vid behov, till exempel för att skildra ett aktuellt skeende.

Är du intresserad att visa dina bilder så kan du redan nu mejla bernt.lindgren@graphy.se. Senare kommer här att finnas ett intresseformulär att fylla i.

Hur villkoren för utställningar kommer att se ut är ännu inte formulerat, men det kommer att finnas olika förslag på överenskommelser.

Bernt Lindgren
12 augusti 2021